29 Mart 2008 Cumartesi

Heidelberg Suprasetter Ailesi

Kalıp idaresi, ebat çeşitliliği ve punchlama söz konusu olduğunda yeni Suprasetter serisi en üst seviyede çok yönlülük sunmaktadır. 4 ila 8 A4 ebatlı baz modelden Tek Kaset Yükleyicili (SCL) ve Çoklı Kaset Yükleyicili (MCL) tam otomatik modele kadar çok çeşitli konfigürasyon imkanı bulunmaktadır. Suprasetter serisi, tüm Heidelberg baskı makineleri ve diğer birçok üreticinin baskı makinelerine uyumlu kalıp pozlayabilmektedir. Suprasetter ayrıca verimli, hızlı ve mükemmel register’da punchlama metodu sunan entegre punch sistemi ile kalıbı her ebattaki baskı makinesine uygun hazırlamaktadır.

Yeni bir CtP sistemi üretim performansını artıracak potansiyeli sunmak zorundadır. Sadece teknolojik çalışmanızı geliştirmesi yeterli değildir. Bu nedenle Suprasetter’i geliştirirken tüm teknik yenilikleri bir araya getirmenin yanısıra CtP sektöründe yeni standartlar belirleyecek derli toplu tasarımlı, hızlı, güvenli ve kullanıcı dostu özelliklerin tamamını Suprasetter’da birleştirdik.

Döner Masalı Transfer Ünitesi

Suprasetter’ın tasarımı hem görsel hem de teknik açıdan rakipsizdir. Göz alıcı tasarımın içerisine baktığınızda orta bölümdeki iki seviyeli döner masa bir anda karşınıza çıkacaktır. Hareketli transfer ünitesi sayesinde Suprasetter her durumda esneklik ve verimlilik sunmaktadır. Bu metod, yükleme ve boşaltma işlemlerini birbirinden ayırlmakta ve kalıp üretimine olumlu katkıda bulunmaktadır. Dış drum teknolojisi ile birleştirildiğinde bu özellik manuel, yarı otomatik ve tam otomatik üretimde maksimum esneklik sağlamaktadır. Kalıp silindirinin yenilenen kalıp cetveli kalıbın kenarında az yer kapladığından maksimum pozlama alanı elde edilebilmektedir.

{mosimage}

Maksimum Punchlama Hassasiyeti ve Çok Yönlülük

Suprasetter serisi minimum süre ve maksimum verimlilikte en üst kalitede kalıp üretecek şekilde tasarlanmıştır. Bunu elde etmek için de maksimum register hassasiyeti sunan entegre bir punch sistemiyle donatılmıştır. Suprasetter’da kullanılan bu yeni punchlama metodu Heidelberg’in ve birçok diğer üreticinin baskı makinesine uygun punch sunmaktadır. Ayrıca ilave punch tiplerini zaman içerisinde eklemek de mümkün olmaktadır.


Heidelberg'in Yeni Lazeri

Sabit ve tamamen güvenli kalıp pozlama işlemini gerçekleştirebilmeniz için güvenebileceğiniz akıllı bir lazer sistemine sahip olmanız şarttır. Heidelberg tarafından geliştirilmiş yeni lazer mükemmel pozlama kalitesi ve maksimum verimliliğinin yanı sıra modüler yapısı sayesinde yeni lazer modüllerinin takılmasına imkan vermektedir. Böylelikle Suprasetter’ınız ihtiyacınız doğrultusunda daha hızlı ve verimli hale getirilebilmektedir. Derli toplu tasarımı ve modülerliği ise bu tip işlemlerin son derece hızlı ve yerinde yapılabilmesine imkan tanımaktadır.

Akıllı Diyod Sistemi (IDS)

Heidelberg’in yeni lazer sistemi maksimum güvenirlik sunmaktadır. Akıllı Diyod Sistemi (IDS), bir diyodun arızalanması veya yıpranması halinde dahi performansta düşüş olmasına ve üretimin aksamasına izin vermemektedir. Bir diyodun arızalanması halinde IDS, arızalanan diyodun sağ ve sol tarafına bakarak en büyük aktif diyod grubunu bulmaktadır ve üretime o aktif diyod grubu ile devam etmektedir.


Hassas Odaklanma

IDS’in yanısıra sistemin hassas odaklanma sağlaması üretimde ilave güvenirlik ve sabitlik sunmaktadır. Heidelberg’in yeni lazer sistemi optimum pozlama kalitesine ilave olarak kalıplarda dengesizlik olması durumunda dahi otomatik bir dengeleme fonksiyonunu devreye almaktadır.

Isı Sabitleyici

Suprasetter teknolojik özellikleri ile sadece mükemmel kalıp üretimi sunmamaktadır. Entegre ısı sabitleyicisi sayesinde kaliteyi etkileyecek ısı farklılıklarını önlemektedir. Sistem, Suprasetter’ın içerisindeki ısıyı sürekli olarak aynı seviyede tutarak, ısınan havadan dolayı genleşen alüminyum kalıplarda register problemleri oluşmasını engellemektedir. Böylelikle hassas register sağlanabilmektedir. Diğer kalıp pozlama makinelerinin air_condition’a ihtiyaç duydukları ortamlarda Suprasetter problemsiz çalışabilmektedir.

Kalıp Ebatlarında Çok Yönlülük

Yeni Suprasetter serisi gerek Heidelberg’in gerekse diğer üreticilerin heme hemen hepsinin baskı makineleri ebatlarına uygun kalıp üretebilmektedir. Suprasetter’a sahip olduğunuzda önümüzdeki uzun yıllar boyunca kalıp ebatlarında maksimum esnekliği elinizde bulunduruyor olacaksınız.

Otomasyon Seviyesine Siz Karar Verin

Suprasetter konsepti tarafından sunulan çok yönlülük seviyesi özellikle çok çeşitli kalıp idare alternatifleri ile değişmektedir. Konfigürasyon seviyeleri online banyo bulunan veya bulunmayan manuel makineden, Tek Kaset Yükleyici (SCL) veya Çoklu Kaset Yükleyici (MCL) bulunan tam otomatik makine olarak çeşitlilik göstermektedir. İhtiyaç halinde yeni gelişmeleri ilave etmek ve makineyi bir üst seviyeye getirmek hızlı ve kolay şekilde yerinde yapılabilmektedir.

Hiç yorum yok: