20 Mart 2008 Perşembe

Matan'ın Yeni Sıcak Transfer Printerı: Spot36

Resim
Matan Termal Transfer ürün zincirine dördüncü printerını ekledi: Matan Spot Spot36. Bu yeni printer yön gösterme tabelaları, cam grafikleri, trafik işaretleri gibi hızlı bir şekilde üretilmesi gereken ve yüksek dayanıklılığa sahip 2 renkli baskı ile yapılan özel talepleri karşılamak amacı ile tasarlandı.

Yeni Matan Spot36, Matan Spring12 printer’ın kalitesi ve özelliklerinden daha geniş formatlı bir yapıya sahip. Yeni dayanıklı Kyocera baskı kafası ile hiç durmaksızın 80m2 baskı yapabiliyor. Matan Spot36, Matan Spring ile aynı endüstriyel tasarıma sahip, yani onunda high-tek bir görüntüsü var. 400X1200 çözünürlükte bir geçişte 2 renge kadar baskı yapabiliyor. Medya eni 930 mm’ye, baskı eni 924mm’ye kadar. Kayışlar bu makine için özel olarak tasarlandı ve özel trafik kırmızısı, mavi ve yeşil, parlak metalik altın ve gümüş rengi, asitlenmiş ve opak beyazı gibi geniş spektrumlu spotlar içeriyor.
Matan Spot36, reflektif trafik medyaları dahil bir çok medya üzerine baskı yapabiliyor. Matan’ın başkanı ve CEO’su Hanan Yosefi “Matan Spot36, yüksek dayanıklı, 2 renk uygulamalar yapan, uygun fiyatlı printer boşluğunu doldurdu. Özellikle dış mekanda yön ve trafik tabelaları, cam grafikleri uygulamalarına özel olarak tasarlandı” diye anlatıyor makineyi. Amerika’da halihazırda bir müşteriye kurulan makine FESPA Digital Printing Europe 2006 Fuarı’nda da Matan’ın standında tanıtılacak. Matan ayrıca Fespa 2006 Fuarı’nda Spring Pro 6 renk dijital etiketleme makinesini de tanıtacak.

Hiç yorum yok: